Hahaa... Kelakarkan?

watch_later
comment 1 Comment

Aku kaki bangku tapi aku minat bola.

Dulu aku ada hajat.

Nak beli Selangor FA, Chelsea FC dan sebuah jet peribadi.

Kalau aku kaya tahap Rothschild atau Bill Gates lah.

Aku juga nak ada sebiji Bat Tumbler.

Hahaa... Kelakarkan?

Bunyi macam budak-budak.

Tapi ramai yang kaya-raya menjual sesuatu untuk 'budak-budak'.

Contohnya, buku 99 kata-kata.

Aku tak kutuk, orang lain ya.

Lantaklah orang nak kata apa pun.

Dia tetap kaya.

Berbanding kau.

Apa yang kau dah buat untuk kau?

avatar
Zhi

saya suka guna konsep "dengar apa yg disampai bukan siapa yg menyampaikan" . Sama lah dengan konsep buku 99 kata2 what ever tu. Kalau semua kata2 dia positif dan boleh memberi inspirasi, saya ok je.

Hidup ni simple je kan. Yg rumit tu bila orang lain tak habis-habis nak cari keburukan dan kelemahan org lain, sampai tak nampak apa pun kebaikan dalam sesuatu hal tu.

Kalau suka, beli. Tak suka tak payah la beli.
Saya lemas sebenarnya dengan orang-orang yg mcm ni. Yg susah sangat nak be positif.

Aherherher.

take care.. =)

delete 21 February 2017 at 11:31



sentiment_satisfied Emoticon